KERASTASE ELIXIR ULTIME VERSATILE BEAUTIFYING OIL

Donedávna se produkty braly jako ty nejluxusnější vlasové oleje na trhu. Kerastase Elixir Ultime jsou naprostou špičkou všech salonů. Originální verze je verzatilní a zkrášlující olej pro všechny vlasové typy. Vyživuje vlasy, dodává jim hebkost a chrání je před poškozením.

Také dodává vlasům odolnost před škodlivými externími faktory.


Účinky Kerastase

… měly být komplexní, ale ve skutečnosti Kerastase Elixir Ultime funguje pouze na povrchu vlasů. Dodává vlasům lesk a hebkost hlavně díky obsahu silikonů. Také chrání vlasy před externími faktory, včetně slunečního svitu a toxinů. Produkt vyhlazuje vlasy a také jim dodává výživu a hydrataci. Kerastase Elixir Ultime Oléo-Complexe ulehčuje styling a česání. Může způsobovat kadeření. To je vše.

Složení Elixir Ultime Oléo-Complexe

… vás překvapí… dosti negativně. I když nabízí 4 přírodní a vcelku exotické oleje, má v nabídce i dosti nežádoucích složek. Hlavní složkou jsou silikony. Bohužel se přitom nejedná o ty bezpečné, které se dají snadno vymýt. V seznamu ingrediencí jsou také aromatické látky a potenciální alergeny. Dále e zde objevuje alkohol. Kerastase Elixir Ultime se tedy nemá čím pyšnit.

Aktivní ingredience:

  • Kukuřičný olej,
  • Arganový olej ,
  • Heřmánkový olej,
  • Olej pracaxi.

Kérastase Elixir Ultime

… má zlatavou a vcelku dost hustou recepturu, která se snadno aplikuje na vlasy, ale která se velice pomalu absorbuje. Může za sebou nechat mastnou vrstvu, která zatíží vlasy. Přesně proto nebude produkt fungovat na hebkých vlasech. Pokud si produktu aplikujete příliš, můžete mastné vlasy ještě více zamazat.

Návod Versatile Beautifying Oil

… si jistě pochválí mnoho žen, které mají rády různorodost užití. Elixir Ultime lze aplikovat třemi způsoby: na vlhké vlasy před stylingem pro snadné česání; na suché vlasy po stylingu pro získání lesku a pro každodenní péči, výživu a vyhlazení vlasů. Kerastase Elixir Ultime se nehodí pro péči o pokožku hlavy.

Balení Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe

… je opravdu hezké. Vyvinuto bylo s přihlédnutím k detailům. Tlustá lahvička v sobě obsahuje 100 či 50 ml (méně populární) tekutiny. Přesná pumpa (ideální dávkovač) a zlatavý design jsou velkými plus produktu.