KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil nelze přehlédnout už díky originálnímu balení. Produkt je založen na oleji získaném z rostlin smilu italského a na několika dalších rostlinných látkách. Dodává výživu a obnovuje vlasy.

Bohužel se ale jedná o jeden z nejdražších olejů a jeho účinek je velice specifický.


Účinky Young Again

… jsou založeny na antioxidantním účinku smilu italského. Díky nim olej dokáže vlasy chránit před volnými radikály a tak zabraňovat předčasnému stárnutí. Bohužel ale tyto změny nejsou příliš viditelné. Produkt dodává lesk a hebkost při pravidelném užití. Ze všeho nejvíce se ale produkt hodí pro výživu a ochranu. Zabraňuje neblahému působení faktorů vnějšího prostředí. Díky oleji budou vlasy vypadat mladší.

Složení Kevin Murphy Hair Oil

… je bohaté na přírodní rostlinné extrakty. V produktu se objevují pouze dva oleje, pokud nepočítáme esenciální oleje. I olej ze smilu italského je nakonec pouhým extraktem. V produktu se dále nachází sedm rostlinných extraktů, které mají minimální účinek. Nakonec tedy zjišťujeme, že přírodní ingredience v produktu Kevin Murphy Young Again mají svůj základ v setu silikonů. Kromě toho produkt obsahuje konzervanty a aromatické látky.

Aktivní ingredience:

  • Kaštanový extrakt,
  • Lopuchový olej,
  • Jablečný extrakt,
  • Extrakt ze zeleného čaje,
  • Saflorový olej,
  • Citronový extrakt,
  • Extrakt ze smilu italského,
  • Extrakt z cukrové třtiny,
  • Řepkový olej.

Kevin Murphy Young Again

… se často přirovnává ke klasickým sérum z drogerie. To je ovšem velké mínus, když přihlédneme k ceně. Aroma přitom také není žádná bomba a rozhodně se nebude líbit každé ženě. Někteří jej nazývají svěžím a jiní zase otravným. Kevin Murphy Young Again Oil je velice hustá kosmetika, která připomíná sirup, což dále znesnadňuje aplikaci. To je také důvodem, proč produkt dokáže vlasy zatížit.

Návod k použití Young Again Hair Oil

… můžeme nalézt na webových stránkách. Produkt by se měl aplikovat na čerstvě umyté vlasy předtím, než aplikujeme jakékoliv hairstylové produkty. Doporučuje se aplikovat olej podruhé, pro optimální vyhlazení vlasů, po fénování a stylingu. Produkt není přírodní a tak by se neměl používat pro péči o pokožku hlavy a o vlasy (včetně nočního olejování).

Balení Kevin Murphy Young Again

… je velice moderní a zcela odlišné od ostatních produktů. Design je charakteristický značce Kevin Murphy. Lahvička není ani oblá, ani hranatá. Má pět stran. Je k dostání ve fialové barvě. Balení je ozdobeno jedním písmenem K – symbol firmy). I přesto, že je balení z plastu, je velice zajímavé. Malá pumpička funguje jako aplikátor.