MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

Vlasový olej, který se získává z makadamových ořechů, sloužil jako inspirace pro vytvoření Macadamia Healing Oil Treatment. Produkt je určený pro intenzivní hydrataci a vyhlazení vlasů. Zkracuje fénování o 40-50% a chrání vlasy před UV zářením. Dále vlasům dodá dlouhodobou hebkost.

Často se používá během barvení vlasů, aby udržel barvu sytou a krásou.


Účinky Macadamia Classic

… lze přirovnat k účinkům vlasového kondicionéru. Macadamia Healing Oil Treatment zajišťuje lesk a hebkost vlasů již po první aplikaci. Účinky v případě, že produkt aplikujete pravidelně, vydrží dlouho. Produkt pomáhá se stylingem.

Složení Healing Oil Treatment

… je plné silikonů, které jsou odpovědné za vyhlazující vlastnosti produktu. Naštěstí ale můžeme silikony vymýt kvalitním šamponem. V produktu se také objevuje vitamin E a dva vlasové oleje, které vlasy krásně vyživí. Bohužel produkt Macadamia Healing Oil Treatment není zcela přírodní. Kromě toho se v něm objevuje spousta aromatických látek.

Aktivní ingredience:

  • Makadamový olej,
  • Arganový olej.

Macadamia Healing Oil Treatment

… má vcelku tekutou konzistenci. Bezbarvá, hedvábná receptura produktu se do vlasů snadno absorbuje. Jedná se o hustý a tekutý produkt, který se po vlasech snadno roztírá, aniž by po sobě zanechal mastnou vrstvu. Jedná se o opravdu efektivní produkt, kdy na jednu aplikaci postačí opravdu minimum objemu. Aroma připomíná mužský parfém – orientální a velice silný. Škoda, že aroma nebude všem příjemné.

Užití produktu Macadamia Oil

… zahrnuje dvě možnosti: aplikaci na suché, či na vlhké vlasy. Stačí aplikovat menší množství produktu Macadamia Healing Oil Treatment na vlasy po celé jejich délce. Pro optimální rozetření produktu použijte hřeben. Vlasový olej se hodí i pro přidání do dalších produktů (barvy, kondicionéry) a tím pádem pro zefektivnění jejich účinků.

Balení Macadamia Healing Oil Treatment

… je plastové a má hnědý a jemně zelený odstín. Překvapivě je Macadamia Healing Oil Treatment k dispozici ve čtyřech verzích: 125 ml, 30 ml, 10 ml či (vzorek) 3 ml. Menší lahvičky nemají dávkovač a užívání není příjemné. Pouze největší verze má pumpu, která usnadňuje aplikaci.